Pressemeldinger

Ny musikk fra Anne Vada - Det evige sekund

18.08.09

Anne Vada har gjennom flere år samarbeidet med ulike musikere og laget spennende møtesteder i konsertsammenhenger og i CD-produksjoner, bl.a. med Ronni Tekrø, Sigmund Groven, Frode Fjellheim, Øystein Lund Olafsen, Dag Stokke og Knut Reiersrud. Nå er hun aktuell med ”Det evige sekund” hvor frisk joik møter sakral himmelsang, hvor nye melodier møter gamle folkesanger, hvor det ekstatiske møter det stille. Alt forent i Anne Vadas vakre og nære formidling.

Produsent er Vada selv, foruten samarbeid med Rolf Løvland på tre av sangene. Øystein Lund Olafsen og Erik Valderhaug har også delvis vært medprodusenter.

Anne Vada har jobbet med dette materialet de siste par årene, og har skrevet flere av låtene selv. Samarbeidspartnere som Py Bäckman, Rolf Løvland, Knut Reiersrud og Frode Fjellheim har også bidratt.

- Jeg har hatt et sterkt fokus på det musikalske innholdet i denne produksjonen, sier Anne. Jeg ville bruke tid på å finne og videreutvikle et personlig repertoar. Jeg ville utfordre meg selv som formidler, gjennom forening av musikalske kontraster.

Albumet er en reise i stemninger.
- Jeg vil berøre med musikken min. Jeg vil fortelle en historie om å fange øyeblikkene, og om det evige sekund vi ønsker skal vare, som ingen kan ta fra oss.

For mer informasjon, intervjuer eller pressemateriell, kontakt
Bigbox v/ Eivind Viervoll
eivind@bigbox.no // +47 98095409

Last ned pressemeldingen som pdf

Design & webmaster: To The Point Webdesign