Gjestebok

Skriv et innlegg i gjesteboken! ALLE felt må fylles ut

For å få sendt innlegget må du svare på følgende matematiske nøtt:
Hva er summen av 7 og seks?
Svaret må skrives med bokstaver.

Gunnar Næsheim — 18.05.11

Takk for givende andakter i radio denne uken!
En glimrende start på dagen for prost på vei ut på jobb.

Tusen takk!!
Jeg tok utfordringen fra Helge Gudmundsen, og det var veldig spennende!
Alt godt fra Anne

christina — 20.03.11

Noe av det beste norske jeg har hørt:)) spesielt din siste: Det evige sekund. Kommer det noe ny cd i nærmeste framtid?

Tusen takk for dine ord! Jeg er glad for at musikken min blir satt pris på.
Cd-markedet er i ferd med å skrumpe inn i Norge. Nye utgivelser fra meg vil antakelig gå rett på ITunes.
Jeg skriver tekster og musikk hele tiden, og når jeg har nok låter eller finner et konsept som jeg synes er verdt å dele, da kommer musikken ut :-)
Hilsen Anne

N.L. — 15.01.11

Hvor kan CD'ene "Grenseløs", "Øy i livet", "Vada" og "Oriatoriet Kong David" kjøpes?

Godt spørsmål. De få platebutikkene som er igjen (stort sett en kjede vel?) har ikke lagerkapasitet for gamle innspillinger. De er dessverre ikke så flinke til å ta opp bestillinger heller.
"Grenseløs" kan kjøpes direkte av meg. Vada er utgitt på Grappa Records, og kan sikkert fås der ved henvendelse. "Øy i livet" er utgitt på KKV, og kan kjøpes direkte derfra. "Oratoriet Kong David" er jeg ikke sikker på hvem som selger.
Tungvindt, men Grappa og KKV har vel nettsalg. Ellers er Cdene mine å få kjøpt på ITunes, bortsett fra "Grenseløs".
Ble du klokere?
Anne :-)

Trine Gran — 08.01.11

Velkommen til Ørlandet om noen dager. Gleder meg til å høre deg.

Ørlandets publikum er topp!!! Jeg kommer gjerne snart tilbake.

Anne :-)

Henrik — 06.12.10

Dine sanger sette spor!

Jeg fikk plutselig lyst til å få komme med en liten meningsytring! Jeg opplevde deg i en julekonsert sammen med Ronni Le Tekrø for noen år siden og spesielt sangen Himlen i min favn har satt dype og gode spor i meg! Spesielt i disse tider er den så vakker at den gjør noe med en. Jeg tror mange tusen mennesker kan finne spesielt ro om de lærer seg den sangen å kjenne! Kanskje vel svulstige ord, men jeg mener det så sterkt at jeg måtte bare fortelle det. Hold mange flere konserter og spre ro og glede med dine sanger!

Hilsen en glad gjennomsnittsnordmann, 47-åring

Så flott sagt og skrevet! Himlen i min favn er vakker i melodi og tekst, skrevet av Carola og Erik Hillestad. Jeg valgte å tolke den på min måte, og synes Ronnis gitar bryter og gir sangen en helt ny dimmensjon. Vi spiller fortsatt konserter sammen nå i denne juletida, og sangen er med. Riktig god jul fra Anne

Soa — 07.08.10

Hello, I'm from S.Korea. I listened your amazing music in a literature radio program. and I was really impressed by beautiful voice. Thank you for your song. I'm happy when I listen your song. :)

Thank you so much for your words :-)
It´s good to know music is a "world language". It is thearpy and joy for me.
All the best from Anne

TPO — 04.07.10

Din versjon av "Gabriellas song" er fantastisk, en vakker sang ble vakrere:-)

Å, takk! Den sangen betyr mye for meg. Jeg er glad Py Bäckman lot meg oversette til min egen dialekt. En sterk tekst og en nydelig melodi. Jeg er ikke lei av å synge den, selv om mange spør etter låten, om og om igjen. Knut Reiersrud, Øystein Lund Olafsen og Kenneth Ekornes lagde en super musikalsk ramme om den på min cd.
Anne

Kaj Lindh — 03.07.10

Jag gillar din skiva "Det Evige Sekund" väldigt mycket. Speciellt låten Havet är så mäktig och vacker. Du har en sån vacker röst. Ha en fortsatt trevlig sommmar! MVH. Kaj, Finland

Hyggelig!!!! "Havet" har svenske Py Bäckman skrevet teksten til. Rolf Løvland hadde en melodi, vi manglet ordene, og spurte henne. Jeg synes også oppbyggingen i låta er mektig.
God sommer fra Anne

Rita Sharmila Lein — 17.04.10

Hei Anne.
Prøver igjen jeg. Hadde vært hyggelig å ha litt kontakt med deg - men ikke lett å få til. Når har du konsert i oslo igjen da (bortsett fra den 19. april)?
Klem fra Rita Sharmila - tremenningen din :-))))

Hei Rita Sharmila
Jeg har veldig mange events og lukkede konserter utover denne våren, likedan bryllupssang. Oppdaterer under konserter her, når det er noe på gang som er åpent for alle.
Så hyggelig du følger med.
Anne :-)

Robert Hooper — 07.04.10

Anne -
Bare en påminnelse om at dine amerikanske venner fortsatt elsker alt du gjør (spesielt meg). Jeg ser frem til å se deg igjen snart.

Thank you so much. You make me happy :-)
You write in Norwegian......I´m answering in English.......

All the best from Anne

Ellen Schrøder Amundsen — 18.01.10

Hei Anne Vada. Jeg "opplevde" deg på en mottakelse sist fredag og ble mektig imponert. Det var ikke mange tørre øyne i forsamlingen! Du var nydelig, sang nydelig og sangene du hadde valgt for anledningen helt ypperlige. Tusen takk for en flott opplevelse.

Hei
-og tusen takk for varme ord.
Det betyr så mye for meg å få slike tilbakemeldinger. Jeg blir glad over at musikken har sitt eget språk og finner sin egen vei inn til hjerter.
Jeg synes det var en veldig hyggelig jobb, med lydhør forsamling og god stemning!

Hilsen Anne :-)

Turid Pedersen — 11.12.09

Nydelig stemme og nydelig musikk du produserer. Jeg liker spesielt godt at du bruker av salmeskattene våre og dermed bidrar til å "holde liv" i dem:) Syng gjerne mer fra salmeboka, og jeg kjøper!!!

Det er mange som lager sine versjoner av salmeskatten vår, og jeg ønsker også å bidra med mine versjoner. Folketoner og salmer er en del av kulturarven vår,en inspirasjonskilde for meg. Og, den må vi ta vare på. Hyggelig at du setter pris på det jeg gjør :-)

Ann-Kristin Bondevik — 27.08.09

Nydelig sang og nydelig dame:) Gratulerer, pus, artisten i deg har blitt moden!

Stor klem

Takk for det. Jeg har jobba hardt og lenge. Indre drivkraft tror jeg på. Min musikk følger ikke trender. Den er en del av meg og livet som er nå. Det "vakre" har trange kår i tiden vi lever i, men jeg ønsker å formidle det vakre, sammen med mange rufsete kanter.
Anne

Berit Lillevold — 26.08.09

GRATULERER med skjønn ny CD, Anne, & superflott opptreden i Frokost-TV igår - jeg elsker musikken & formidlingen din!

Å, det er jeg glad for at du sier. Jeg er stolt av å være i et eget musikalsk landskap,-ha skapt noe som er "mitt", sammen med mange flotte musikere. CDen tok 2 år, mye energi, som du vet. Godt å få slippe til noen steder med "Det evige sekund" :-)
Anne

MB Normann — 25.08.09

Long time no see! Veldig vakker musikk kom meg i øret denne morgenen! Nydelig - stemmen din bedre enn noengang Alt godt!

Wow, så nydelig sagt. Jeg venter på ny CD fra deg!
Anne

Katherine — 25.08.09

Så deg på God morgen Norge, fikk gåsehud jeg, utrolig nydelig låt og en aldeles praktfull stemme!!

Tusen takk :-)
Jeg ønsker å berøre med musikken min og formidlingen, og da varmer det veldig å høre at jeg nådde inn.
Anne

Anne Kristin S. Langvik — 24.08.09

jeg gleder meg til i morgen!

Første gjestebokgjest! Artig.
Nå er jeg i gang med siden og med "Det evige sekund". Jeg gleder meg jo alltid til å synge, og God Morgen TV er veldig intimt og fint.
Anne

Design & webmaster: To The Point Webdesign