Det evige sekund

Artistnytt — 19.08.09

Illustrasjonsbilde

Anne Vada har gjennom flere år samarbeidet med ulike musikere og laget spennende møtesteder i konsertsammenhenger og i CD-produksjoner. En samlet presse overøste hennes forrige CD – Sacral Jul- med femmere og seksere. Nå er hun aktuell med «Det evige sekund», med musikere som Knut Reiersrud, Sigmund Groven, Frode Fjellheim, Øystein Lund Olafsen, Dag Stokke og flere. En CD for det ulike – et sted hvor rå joik møter sakral himmelsang, hvor nye sanger møter gamle folkesanger, og hvor det ekstatiske møter det stille. Alt forent i Anne Vadas vakre og nære formidling.

Jeg vil berøre med musikken min

Produsent er Vada selv, foruten samarbeid med Rolf Løvland på tre av sangene. Øystein Lund Olafsen og Erik Valderhaug har også delvis deltatt som medprodusenter.

Anne Vada har jobbet med dette materialet de siste par årene, og har skrevet flere av låtene selv. Samarbeidspartnere som Py Bäckman, Rolf Løvland, Knut Reiersrud og Frode Fjellheim har også bidratt.

- Jeg har hatt et sterkt fokus på det musikalske innholdet i denne produksjonen, sier Anne. Jeg ville bruke tid på å finne og videreutvikle et personlig repertoar. Jeg ville utfordre meg selv som formidler, gjennom forening av musikalske kontraster.

CDen er en reise i stemninger.
- Jeg vil berøre med musikken min. Jeg vil fortelle en historie om å fange øyeblikkene, og om det evige sekund vi ønsker skal vare, som ingen kan ta fra oss.

Design & webmaster: To The Point Webdesign