Gjestebok

Skriv et innlegg i gjesteboken! ALLE felt må fylles ut

For å få sendt innlegget må du svare på følgende matematiske nøtt:
Hva er summen av 7 og seks?
Svaret må skrives med bokstaver.

Inge Emil — 29.06.20

Jeg må takke så mye for den nydelige, nydelige sangen din. Det gjelder både tekster, melodier og framføring. Jeg hører mye på alle dine utgivelser siden 1995 (Øy i livet) og fram til nå. Stor glede!

Lars — 31.08.19

Hører sangen "Å skjønnest rose" fra "Innunder jul". Den griper og har grepet meg siden plata kom ut for nesten 20 år siden. Det må være din evne til å formidle teksten som er den viktigste årsaken til at sangen har denne gjennomslagskraften

Mitt ønske er å formidle! Iver har skrevet en vakker melodi på denne teksten, og den innbyr til nær og inderlig stemning. Så takk fra hjertet mitt for at du tok tid og skrev dette til meg. Da har jeg nådd fram, og det er godt for meg å høre.

Magny — 24.07.18

Hjartans takk til deg og Kjetil for ein herleg konsert i Hol gamle kyrkje! Du formidlar ord og tonar på ein måte som rører tilhøyrarane.

Nydelig kirke, vakker kveld, lydhørt publikum. En helt spesiell konsert for oss også. Takk!

Kåre — 26.04.16

Fantastisk stemme.!

Hjertelig takk!

kjære Anne, — 16.01.16

Hører mye på din musikk.
For en stemme-rikdom du innehar. Vakkert, nyansert, presist og følsomt.
BRAVO!!!

Med vennlig hilsen Vidar Gundersen

Tusen takk!!!
Beste hilsen Anne

Ingvald Bjåland — 03.12.14

Tårune sprett når eg ser og høyrer deg sammen med Knut Størdal på "Salmer minutt for minutt" laurdags ettermiddagen. Dette er ein gullan bragd. Har tekje vare på linken. Folketonane er vår skatt og ikkje mange syng dei med slik inderleghet som du.

Jeg er glad i salmeskatten vår. Den har fulgt meg fra jeg var lita jente. Så godt jeg formidlet noe til deg. Anne

Ranveig Riiber — 29.11.14

Hører og ser deg fra Vår Frue kirke. Mitt første møte med deg dette. Utrolig vakkert. Måtte google deg med det samme. Skal vite å finne deg igjen.

Flott! Følg med. I vår kommer ny cd, som jeg har laget sammen med Frode Fjellheim.
Anne

Arvid M. Karlsen — 02.08.14

Kjære Anne!
Sitter på Kreta og hører på deg og dine venner. Du er helt utrolig med en sterk og kjærlighetsfull utstråling. Mitt første møte er med deg er i kveld, men nå ønsker jeg meg mer fra ditt hold. Tusen takk.

Det setter jeg veldig stor pris på å høre. Du får finne fram i mine cd-utgivelser, og se om noe kan passe ditt øre og sinn. Nyt vakre Kreta!
Anne

Øystein Solstad — 01.08.14

Så deg på sommeråpent i kveld og ble utrolig rørt. Fantastisk stemme og fantastisk vakker dame. Ha en fin sommer.

Hjertelig takk!!!!!
Anne

Knut Åge Berge — 09.06.13

Så skjer det igjen; jeg hører på radio (salmer til alle tider)og tenker hvem er det som har denne nydelige klokkeklare stemmen, og som så ofte før er svaret Anne Vada. For en del år siden reagerte jeg også på samme måte på en stemme på radio pg lurte på hvem som sang. Da var
svaret fra progamlederen Anne Kari Hårnes. Og så har også jeg oppdaget at det altså er akkurat samme stemmen. For et års tid jeg til anskaffelse av en opplærings CD med Carl Høgset, og kom der til å høre også på damstemmen, og syns vel egentlig at jeg hadde like stort utbytte av å etterligne damestemmen på CD, for etterpå å oppdage hvem stemmen tilhørte. Det ble mange ord for å uttrykke dette ene: Takk. Hilsen Knut Åge Berge, Gjøvik

Hei! Det er ikke første gang Anne Vada og Anne Kari Hårnes finner sammen :-) Alle mine innspillinger før 1995 er med pikenavnet. Skiftet etternavn da jeg giftet meg, og droppet Kari og Hårnes. Flyttet raskt inn i Anne Vada, og syns det er et bra og kort artistnavn.
Så hyggelig at du liker det jeg gjør!! Og jeg gjør jo ganske mye forskjellig. Det kommer ny cd i august/september. "Varm favn" heter den, og er et prosjekt jeg har laget sammen med kunstneren Bjørg Thorhallsdottir. Hun har malt bilder til 10 sanger som jeg har sunget inn- altså ei kunstbok med cd i. Håper det kan være noe du vil like.
God sommer fra Anne

Kirsten Roan — 16.04.13

Tretten

Inger Lise Skauge — 23.03.13

Hei. Gjett om jeg ser fram til onsdag kveld i Venabygd Fjellkapell! Jeg hørte deg der sommeren 2009, og siden det har jeg vært betatt av din måte å tolke tekster på. Har ønsket meg cd til alle juler siden, men det har ikke vår forhandler klart å skaffe. Håper du har noe med deg til kapellet - som er vår fjellmenighet. Vi har hatt hytte her oppe i 23 år og trives svært godt.
Jeg gleder meg som et barn til onsdag - selvom jeg nettopp har rundet 70! Lykke til med sangen din - i mange år framover!
Hilsen Inger Lise

Så hyggelig å lese disse ordene da! Jeg har nok ingen cder med meg, og akkurat i skrivende stund synes jeg jo det er dumt... Dro nemlig på påskeferie her på Venabygdfjellet, og glemte cder. Men, kom til meg etter konserten, gi meg adressen din, så sender jeg den/de du ønsker å kjøpe. Velkommen til konsert, varm hilsen fra Anne

Ingemar Anderson — 22.02.13

Hej Anna ! Nu har jag upptäckt ännu en underbar norsk sångerska ! Hittade Gabriellas sång på Spotify, och nu har jag alla dina sånger på min playlist Heja Norge !

Åh, hei tilbake! Dette var veldig hyggelig å lese. Ja, Py Bäckman godkjente min norske tekst på sin vakre "Gabriellas Sång", og den har jeg faktisk skrevet på dialekt. Kos deg med min musikk. Jeg kommer med to nye cder dette året. Og jeg som tenkte cdtiden egentlig var slutt, men nei da......
Anne :-)

Lasse Sagen — 01.01.13

Godt Nyttår til deg:-)

Klem,Lasse

www.lassesagen.com

Rktig godt nyttår til deg!
Varm hilsen fra Anne

Helge Vidar Sørheim — 03.01.12

Jeg hørte deg bare, så deg ikke, og det var kun stemmen din det dreide seg om i dag, selv om det var stinn brakke og mange til stede i et lite lokale hos kunstneren Björg Thorhallsdottir. Du sang Gabriellas sang a capella, og du gjorde det slik det skal skal gjøres - av nettopp deg. Jeg skulle gitt sånn cirka hva som helst for å fått akkopagnert på piano til tonene dine der og da. Men i ettertid ser jeg at det magiske som oppstod der og da var den stillheten du skapte med din sang.
HVS

Dette var veldig vakkert sagt! Tusen takk for at du skrev en slik tilbakemelding til meg.
Den tar jeg godt vare på....
Alt godt ønskes deg fra Anne

Lise — 23.12.11

Jeg ble helt bergtatt av deg da du sang på julekonserten vår den 21.! Takk for en vakker start på dagen og din nydelige versjon av 'Himlen i min famn' - ingen over; ingen ved siden :) Sacral Jul skal absolutt inn i juleplatesamlingen, så jeg håper den finnes i den Store og Eneste Platebutikken vi har her i landet!!
GOD JUL - og alt godt for 2012!
Lise

Tusen takk!
"Himlen i min favn" er en av de julesangene av nyere dato jeg liker aller best.
Vakker tekst, flott melodi. Jeg har "Sacral Jul" til deg, om platebutikken ikke kan skaffe. Den er også på ITunes.
God jul til deg!
Anne

Gro — 03.12.11

Jeg er også en som tilfeldig oppdaget din nydelige stemme på radioen. Jeg håper at du en gang tar turen til Stavanger området...

Tar gjerne en Stavangertur og synger jeg :-)

Anne

Hei :) — 05.07.11

Jeg har også akkurat oppdaget din nydelige stemme! Hvorfor er du ikke enda mer kjent her på berget? Kanskje du ikke har vært så mye rundt på østlandet eller kanskje jeg ikke har fått det med meg... Men ser du skal ha julekonsert-turnè mange steder i landet :) Det er riktig nok lenge til, men kommer til å bli supert med den flotte blandingen av artister!

Hei!
Det er mange som spør hvorfor jeg ikke er mer kjent. Det er sikkert flere grunner til at noen kommer mer fram i media enn andre. Jeg lar sangene fortelle historien min, og tenker på alle jeg har hatt mulighet til å synge/formidle for. Det er helt fantastisk, og jeg ønsker stadig å nå mange flere :-)
Jeg har underholdt siden jeg var 5, har vært frilanser fra jeg var ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, og slik er det blitt masse ulike jobber.
Håper du får med deg julekonserten når den tid kommer da....... God sommer!
Hilsen Anne

Marit S: Johnsen — 03.07.11

Har akkurat oppdaget din nydelige stemme. Gleder meg til å kjøpe CD`n din. Takk for det du formidler av sang og ikke minst innhold.

Takk for det!
Ja, jeg er opptatt av å formidle tekster som har mening for meg, og å forme musikken deretter.
Anne :-)

Aase Midkiff — 19.05.11

Takk for at du snakket om psykisk utviklingshemmede i andakten i dag morges. Det var utrolig godt å høre. Jeg kom på jobb med klump i halsen og gode tanker om min utviklingshemmede datter.
Så takk, det var en nydelig start på dagen.

Åh, takk, det ligger hjertet mitt så nært. Mange mennesker er nok redde for det de synes er litt "unormalt" eller uvanlig. Så tar de avstand, i stedet for å strekke hendene ut. Vi trenger å bli mye bedre på å inkludere alle, for sammen er vi et "hele".
Kunne sagt mer, men sender deg varme tanker. Jeg er glad jeg kunne gjøre en liten forskjell i en morgenstund for deg.
Anne

Design & webmaster: To The Point Webdesign