Anne Vada - «Varm Favn»

Coverbilde Varm Favn

Fenotype AS 2013 iTunes

VARM FAVN Kunstbok med cd

Nå har de to kunstnerne, Björg Thorhallsdottir og artisten Anne Vada, funnet sammen i farger og toner gjennom Varm favn. De har som mange andre opplevd å miste nære familiemedlemmer og venner, og gått gjennom andre kriser som har ført med seg smerte, men også vært til vekst for dem begge.

De møttes gjennom Bjørgs årlige arrangement ”Hjertefred”, og har siden hatt et ønske om å smelte sammen sine uttrykk fra hjerte til hjerte.

Det finnes mange typer sorg. Hver dag mister noen sine kjære, opplever samlivsbrudd, sykdom eller andre ting som gjør at livet tar en annen retning enn vi ønsker. Felles for dette er at det etterlater savn.

VARM FAVN er en sanselig opplevelse til styrke, hjelp og ettertanke for å gå videre. Gjennom musikk og bilder nås mange i en vanskelig situasjon, og minner oss om hvor skjørt og vakkert livet er.

VARM FAVN er en kombinert kunstbok og cd-utgivelse, hvor Björg Thorhallsdottir har malt et bilde til hver sang som Anne Vada har sunget inn. Musikerne Ronni Le Tekrø bidrar på gitar/strengeinstrumenter og Lars Andre Kvistum på tangenter.

Anmeldelser«Varm Favn»

LanseringskonsertTerningkast

Artistnytt — 22.11.13 — https://www.youtube.com/watch?v=RLJH3KvWCG4

En sjelden vakker, verdig og sanselig opplevelse i ballsalen til Bernt Anker fra 1790-tallet på Frogner Hovedgård.

Design & webmaster: To The Point Webdesign